Zoek

Draaideuren naar binnen

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Rolhor voor deuren S700 - Dubbel | Maatwerk

123100169
De rolhor voor deuren is eenvoudig te bedienen. De rolhor kan op het kozijn en in het kozijn gemonteerd worden. De sluitingen van de horren zitten verborgen in de geleiders.
€0,00

Plisséhor voor deuren S900 - Dubbel | Maatwerk

MTM_S900_PLHD
De dubbele plisséhor voor deuren is een eenvoudig te bedienen en installeren hordeur. Voorzien van geplisseerd gaas, een onderdorpel van slechts 5mm en een stevig en duurzaam kettingssysteem voor de gaasgeleiding. De twee delen sluiten naadloos tegen elkaar aan. Deze hor is ook makkelijk te verwijderen in bijvoorbeeld de wintertijd. De plisséhor wordt altijd in het kozijn geplaatst. Bij een breedte vanaf 160 cm per deur wordt er altijd een tussenstijl geplaatst.
€0,00

Bruynzeel Vaste hor voor deuren S500 Wit

De vaste hordeur s500 is een complete set waarmee u een vaste hor kunt maken die u scharnierend op uw kozijn kunt plaatsen. Geschikt voor naar binnen en naar buiten draaiende deuren. De hoogte en breedte is eenvoudig aan te passen aan de maten van uw kozijn. De hor is uitgevoerd met witte aluminium profielen en een schopplaat.
€124,95

Bruynzeel Vaste hor voor deuren S800 Wit

De vaste hordeur S800 is een complete set waarmee u een vaste hor kunt maken die u scharnierend op uw kozijn kunt plaatsen. Geschikt voor naar binnen en naar buiten draaiende deuren. De hoogte en breedte is eenvoudig aan te passen aan de maten van uw kozijn. De hor is uitgevoerd met extra stevige aluminium profielen met dempende strip om klapperen te voorkomen. De hor is voorzien van een schopplaat en magneetsluiting. De hordeur 800 serie onderscheidt zich van de vaste hordeur 500 serie door de toevoeging van een handige sluitveer. Ook zorgen de verstevigde hoeken voor een extra robuuste hor.
€219,00

Bruynzeel Plisséhor voor deuren S500 Grıjs

Bruynzeel De plisséhor voor deuren s500 is een in grijs kunststof en aluminium uitgevoerde plissédeur. Geschikt voor naar buiten draaiende deuren, montage in het kozijn. Links en rechts te monteren. Bij een dubbele opstelling ook geschikt voor grotere openingen zoals dubbele deuren en schuifpuien. De stelruimte in de bovenkap zorgt ervoor dat de plisséhor altijd in een kozijn van een standaard deur van 211,5 cm past.
€149,00

Bruynzeel Plisséhor voor deuren S700 Wit

Bruynzeel De plisséhor voor deuren s700 is een in wit aluminium uitgevoerde plissédeur. Geschikt voor naar binnen en buiten draaiende deuren, montage in het kozijn. Met het opbouwkader is de deur ook op het kozijn te plaatsen. Bij een dubbele opstelling ook geschikt voor grotere openingen zoals dubbele deuren en schuifpuien. De plisséhor s700 is in de breedte en hoogte inkortbaar. Voorzien van een extra lage ondergeleider van 7 mm. De greepstijl is voorzien van een interne magneetsluiting
€199,00
Close
Filters Clear All
Filters
Sort
display