Zoek

Deurhorren

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Plisséhor voor deuren S900 - Dubbel | Maatwerk

MTM_S900_PLHD
De dubbele plisséhor voor deuren is een eenvoudig te bedienen en installeren hordeur. Voorzien van geplisseerd gaas, een onderdorpel van slechts 5mm en een stevig en duurzaam kettingssysteem voor de gaasgeleiding. De twee delen sluiten naadloos tegen elkaar aan. Deze hor is ook makkelijk te verwijderen in bijvoorbeeld de wintertijd. De plisséhor wordt altijd in het kozijn geplaatst. Bij een breedte vanaf 160 cm per deur wordt er altijd een tussenstijl geplaatst.
€0,00

Schuifhordeur S800 | Maatwerk

123103403
De schuifhordeur is een ideale oplossing voor een hor bij een schuifdeur. Als groot voordeel heeft deze schuifhordeur dat deze praktisch met de ruimte om gaat. De hor heeft namelijk geen ruimte nodig om te draaien. Deze schuifhordeur schuift soepel langs de schuifdeur via een geleidingsysteem.
€0,00

Bruynzeel Vaste hor voor deuren S500 Wit

De vaste hordeur s500 is een complete set waarmee u een vaste hor kunt maken die u scharnierend op uw kozijn kunt plaatsen. Geschikt voor naar binnen en naar buiten draaiende deuren. De hoogte en breedte is eenvoudig aan te passen aan de maten van uw kozijn. De hor is uitgevoerd met witte aluminium profielen en een schopplaat.
€99,00

Bruynzeel Vaste hor voor deuren S800 Wit

De vaste hordeur S800 is een complete set waarmee u een vaste hor kunt maken die u scharnierend op uw kozijn kunt plaatsen. Geschikt voor naar binnen en naar buiten draaiende deuren. De hoogte en breedte is eenvoudig aan te passen aan de maten van uw kozijn. De hor is uitgevoerd met extra stevige aluminium profielen met dempende strip om klapperen te voorkomen. De hor is voorzien van een schopplaat en magneetsluiting. De hordeur 800 serie onderscheidt zich van de vaste hordeur 500 serie door de toevoeging van een handige sluitveer. Ook zorgen de verstevigde hoeken voor een extra robuuste hor.
€219,00

Plisséhor voor deuren S900 - Enkel | Maatwerk

MTM_S900_PLH
Luxe plisséhor voor deuren op gewenste maat gemaakt. Volledig voorgemonteerd. Makkelijk te demonteren in de winter. Ondergeleiding slechts 5 mm hoog waardoor deze hor toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Deze plisséhordeur is enkel te gebruiken voor een in het kozijn montage.
€0,00

Bruynzeel Rolhor voor deuren S500 Wit

De rolhor deur S500 heeft een breedte van 105 cm, maar deze kan zelf eenvoudig op maat gemaakt worden. De hor heeft 2 verschillende hoogte maten: 205 en 215 cm. Deze kunnen niet op maat gemaakt worden.
€109,00
Close
Filters Clear All
Filters
Sort
display