Zoek

Deurhorren

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Schuifhordeur S800 | Maatwerk

123103403
De schuifhordeur is een ideale oplossing voor een hor bij een schuifdeur. Als groot voordeel heeft deze schuifhordeur dat deze praktisch met de ruimte om gaat. De hor heeft namelijk geen ruimte nodig om te draaien. Deze schuifhordeur schuift soepel langs de schuifdeur via een geleidingsysteem.
€0,00

Bruynzeel Vaste hor voor deuren S500 Wit

De vaste hordeur s500 is een complete set waarmee u een vaste hor kunt maken die u scharnierend op uw kozijn kunt plaatsen. Geschikt voor naar binnen en naar buiten draaiende deuren. De hoogte en breedte is eenvoudig aan te passen aan de maten van uw kozijn. De hor is uitgevoerd met witte aluminium profielen en een schopplaat.
€124,95

Bruynzeel Vaste hor voor deuren S800 Wit

De vaste hordeur S800 is een complete set waarmee u een vaste hor kunt maken die u scharnierend op uw kozijn kunt plaatsen. Geschikt voor naar binnen en naar buiten draaiende deuren. De hoogte en breedte is eenvoudig aan te passen aan de maten van uw kozijn. De hor is uitgevoerd met extra stevige aluminium profielen met dempende strip om klapperen te voorkomen. De hor is voorzien van een schopplaat en magneetsluiting. De hordeur 800 serie onderscheidt zich van de vaste hordeur 500 serie door de toevoeging van een handige sluitveer. Ook zorgen de verstevigde hoeken voor een extra robuuste hor.
€219,00

Plisséhor voor deuren S900 - Enkel | Maatwerk

MTM_S900_PLH
Luxe plisséhor voor deuren op gewenste maat gemaakt. Volledig voorgemonteerd. Makkelijk te demonteren in de winter. Ondergeleiding slechts 5 mm hoog waardoor deze hor toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Deze plisséhordeur is enkel te gebruiken voor een in het kozijn montage.
€229,00

Bruynzeel Plisséhor voor deuren S700 Wit

Bruynzeel De plisséhor voor deuren s700 is een in wit aluminium uitgevoerde plissédeur. Geschikt voor naar binnen en buiten draaiende deuren, montage in het kozijn. Met het opbouwkader is de deur ook op het kozijn te plaatsen. Bij een dubbele opstelling ook geschikt voor grotere openingen zoals dubbele deuren en schuifpuien. De plisséhor s700 is in de breedte en hoogte inkortbaar. Voorzien van een extra lage ondergeleider van 7 mm. De greepstijl is voorzien van een interne magneetsluiting
€199,00

Bruynzeel Rolhor voor deuren S500 Wit

De rolhor deur S500 heeft een breedte van 105 cm, maar deze kan zelf eenvoudig op maat gemaakt worden. De hor heeft 2 verschillende hoogte maten: 205 en 215 cm. Deze kunnen niet op maat gemaakt worden.
€116,95
Close
Filters Clear All
Filters
Sort
display